[QA] Subtropisch zwembad

Gepost op: 7 december 2017

Wil je een gezellig dagje gaan zwemmen met jouw hele gezin? Dan is een subtropisch zwembad wellicht iets voor jullie. In veel woonplaatsen zijn "gewone" zwembaden. Dit is leuk voor een paar uurtjes. Als je echter een hele dag wilt gaan zwemmen, dan is een subtropisch zwembad beter.

Mogelijkheden

Bij een subtropisch zwembad heb je veel meer mogelijkheden. Je kan je hier de hele dag vermaken. Als je bij zo'n zwembad binnen komt, voel je al gelijk de warmte op je af komen. Veel zwembaden zijn aangekleed met mooie planten en bomen. Je waant je dan echt in een tropisch gebied. In een subtropisch zwembad is altijd een gewoon bad aanwezig, maar vaak gaat dit bad elk half uur (of elke 20 minuten) golven. Kinderen vinden het geweldig om heerlijk te dobberen op de golven. Kleinere kinderen vinden het erg leuk om aan de hand van papa en mama in het ondiepe deel te staan en dan over de golven heen te springen. Wat ook een feest voor iedereen is, zijn de waterglijbanen. Er zijn vaak verschillende glijbanen. Sommige gaan razendsnel en zijn geschikt voor grotere kinderen en volwassenen. Andere glijbanen zijn perfect voor kleine kinderen, deze glijbanen gaan minder hard. Vaak is er ook een wildwaterbaan en bubbelbad in een subtropisch zwembad. Hier kan je je heel goed vermaken. Als de kinderen groot genoeg zijn om alleen te zwemmen, dan kunnen papa en mama heerlijk samen gaan relaxen in het bubbelbad of de sauna. Ook is er vaak een solaria aanwezig. Hier kan je heerlijk genieten van de warme temperatuur. Het is dus echt een uitje voor het hele gezin. Jullie zullen hier zeker allemaal van genieten en het jammer vinden als de dag voorbij is. De kinderen zullen vast nog vaak vragen wanneer jullie weer een keer naar het subtropisch zwembad gaan!

Reserveren

Als je in het weekend of in een schoolvakantie naar een subtropisch zwembad wilt gaan, dan kan het erg druk zijn. Bij sommige zwembaden kan je vooraf reserveren. Dit is dus wel verstandig om te doen, zodat je niet teleurgesteld wordt en terug naar huis moet, omdat het zwembad vol is. 

Vakantie

In Nederland (en ook buiten Nederland) zijn verschillende vakantieparken die een subtropisch zwembad hebben. Dit is erg handig, want in Nederland weet je nooit wat voor weer het is. Als je er dus zeker van wilt zijn dat je kan zwemmen, is het slim om een vakantiepark te boeken met een overdekt zwembad. Jouw kinderen zullen zich zeker goed kunnen vermaken in dit zwembad. Je bent dan dus verzekerd van een leuke vakantie met veel zwemplezier!

Voor meer informatie spreek met Bad Hesselingen.

Delen  

Recente artikelenArchief